Wednesday, 4 September 2013

RAYA-RAYA !!

Bersama mekyul. Comelkan kan kan. Always gaduh dengan budak kecil tu. But i love him :) 

Kapo Mine :)

Ituu Kapo Saya ! Saya sayang kapo ketat-ketat. Kapo setiap malam teman saya tidur :* Aumm .. Ehehe :)  

Aishah Di Siniiii :)

Aishah here :) Dekat tanjung bersama sedara . Cantikkan baju tuu. Ehehe. Tembam yang bagi :* love it .. hehe

Ridzuan Kololon

Ridzuan Here !!! Ehehe, kenal ke tidokkk ? Makin tembam kan kan kan. HEHE. Oukey da tahu lama pun, memang Ridzuan Gemuk :p Hehe..

Saturday, 15 June 2013

Capital R :*

Muhammad Ridzuan, pleasee don't leave me alone :')                                     Saya sayang SweetHeart saya :) Tolong jangan ambil dia daripada saya. Kecuali saya da takda di dunia ini lagi :')

Monday, 10 June 2013

BERUBAH !

Sudah 1 hari tak massage or call . Oukey , aku cuba faham kau . Takpe aku sabar dengan perangai kau sekarang . But , sabar aku ada batasnya . Aku tak tahu lh kenapa sejak 3 minggu lebih kita tak massage ni , kau mula berubah ? aku ada crush or kau yang ada crush ? tak faham tak faham ! Hmm . Up to you lh nak buat apa pun , janji kau bahagia nyahhhhh :3

Sunday, 9 June 2013

Ridzuan Iwan :)

Siapakah ? Apakah ? Ohhhhhh My SuperrrHero :) HehE .. Terserlahhh kekacakannya di situuuu ! hehe .